Cheerleader worden

Cheerleader worden

Nieuwe meiden

Training:
De Panthers trainen elke woensdag van 17:30 tot 19:00 uur in Danszaal B van Gymworld in Zoetermeer (adres: Amerikaweg 135, tussen restaurant Eten&zo en cultuurpodium De Boerderij).

Er wordt gefocust op de verschillende elementen van de cheerleading sport, zoals dans, stunts, sprongen en tumbling. In het wedstrijdseizoen (januari-juli) wordt wel regelmatig doorgetraind in de schoolvakanties, maar dit gaat altijd in overleg.

Wie zoeken wij?
Iedereen van 6 t/m 11 jaar die van dansen houdt, mag zich aansluiten bij de United Cheer Panthers. Het team doet echter wel mee aan wedstrijden, dus we zijn op zoek naar vrolijke en gemotiveerde meiden die houden van een mooie teamsport. In deze sport is aanwezigheid bij trainingen dus ook erg belangrijk.

Wanneer een Panther 12 jaar wordt, wordt er gekeken wanneer zij door kan stromen naar het Jaguar team van UCC. Het kan ook zijn dat er nog een jaartje met de Panthers wordt meegedaan.

Kosten:
Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 84,00 per kwartaal en dient aan het begin van ieder kwartaal betaald te worden.

Om mee te kunnen gaan naar optredens en wedstrijden dient er tevens een outfit te worden aangeschaft. De kosten zijn als volgt:

- Danspakje: ca. € 95,00
- Strik: ca. € 12,50
- Stuntschoenen: ca. € 80,00
- Body: ca. € 20,00

Na aanmelding ontvangt ieder lid ook een UCC trainingspak, T-shirt tas en bidon. Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 65,00. Deze spullen zijn in bruikleen en blijven dus eigendom van de vereniging. Als de spullen bij beëindiging van het lidmaatschap weer netjes en schoon zijn ingeleverd, wordt de borg terug gestort. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen per mail.

Lijkt het je leuk om een keer een proefles bij ons te volgen?
Neem dan contact op met Kim Barendregt, 06-54664462 of per email: info@unitedcheers.nl.