Cheerleader worden

Cheerleader worden

Nieuwe meiden

Training:
De Panthers trainen, met uitzondering van schoolvakanties, elke maandag van 17:30 tot 19:00 uur. Er wordt dan gefocust op de verschillende elementen van de cheerleading sport, zoals dans, stunts, sprongen en tumbling. In het wedstrijdseizoen (januari-juli) wordt wel regelmatig doorgetraind in de schoolvakanties, maar dit gaat altijd in overleg.

Wie zoeken wij?
Iedereen van 6 t/m 11 jaar die van dansen houdt, mag zich aansluiten bij de United Cheer Panthers. Het team doet echter wel mee aan wedstrijden, dus we zijn op zoek naar vrolijke en gemotiveerde meiden die houden van een mooie teamsport. In deze sport is aanwezigheid bij trainingen dus ook erg belangrijk.

Wat bieden wij jou?
Een gezellig, sportief, maar ook een gemotiveerd team. Er zijn regelmatig optredens en de Panthers doen mee aan nationale en internationale wedstrijden. Daarnaast worden er regelmatig ludieke activiteiten voor de Panthers of de hele vereniging georganiseerd.

Procedure:
Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Zo kunnen zowel nieuwe meiden als ouders kijken of het een geschikte sport is.

Kosten:
Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 84,00 per kwartaal en dient aan het begin van ieder kwartaal betaald te worden.

Om mee te kunnen gaan naar optredens en wedstrijden dient er tevens een outfit te worden aangeschaft. De kosten zijn als volgt:

- Danspakje: ca. € 95,00
- Strik: ca. € 15,00
- Stuntschoenen: ca. € 80,00
- Body: ca. € 20,00

Na aanmelding ontvangt ieder lid ook een UCC trainingspak, tas en bidon. Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 65,00. Deze spullen zijn in bruikleen en blijven dus eigendom van de vereniging. Als de spullen bij beëindiging van het lidmaatschap weer netjes en schoon zijn ingeleverd, wordt de borg terug gestort. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen per mail.

Lijkt het je leuk om een keer een proefles bij ons te volgen?
Neem dan contact op met Kim Barendregt, 06-54664462 of per email: info@unitedcheers.nl.

Vanwege de aangepaste buitentrainingen door het coronavirus zijn proeflessen weer mogelijk vanaf 2 september 2020.