Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

YES! Na 8 weken zonder cheer, kunnen wij eindelijk weer trainen!

Door de nieuwe versoepelingen rondom de corona-maatregelen, hebben onze teams eindelijk weer de trainingen op kunnen pakken. Uiteraard zien deze er nu wel anders uit.

Alle teams trainen nu buiten, in het Buytenpark in Zoetermeer. Voor de Panthers geldt dat zij samen kunnen sporten zonder zich aan de 1,5 meter afstand regel te houden. Wel moeten zij afstand houden van de coaches. Hierdoor kan dus niet alles gedaan worden zoals normaal.

Inmiddels zijn de regels voor de Jaguars verder versoepeld en kunnen zij ook weer stunten! Omdat ook bij hen de coach wel 1,5 meter afstand moet houden en wij niet beschikken over matten, is dit wel beperkt.

Voor de seniors geldt nog steeds de 1,5 meter afstand regel. Uiteraard nemen wij verder alle maatregelen van het RIVM en de NOC*NSF in acht.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen wij pas vanaf 1 september weer in de zaal gaan trainen. Omdat de trainingen buiten heel anders zijn dan normaal en we nog steeds beperkt zijn in wat we kunnen doen, is het op dit moment helaas niet mogelijk om proeflessen te volgen. Proeflessen zullen dus weer mogelijk zijn vanaf het nieuwe seizoen na de zomervakantie (eerstvolgende les op woensdag 2 september).

Neem bij vragen contact op met het bestuur via info@unitedcheers.nl.

Terug naar overzicht