Welkom op de website van de UC Panthers

Het leukste cheerleaderteam van Nederland!

Ook cheerleader worden?

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar en lijkt het je leuk om met ons te trainen voor optredens en wedstrijden? Geef je dan op voor een gratis proefles!

Geef je op via info@unitedcheers.nl

Hopelijk tot snel!

/

Welkom bij United Cheers Panthers

Het huidige team van United Cheers Panthers is in 2015 opnieuw opgericht door het bestuur UCC. Het is een gezellige groep meiden van 6 t/m 11 jaar. Onder leiding van coaches Elise en Alecia trainen zij elke week hard voor verschillende optredens, maar ook voor nationale en internationale wedstrijden. De Panthers zijn altijd op zoek naar nieuwe meiden. Neem voor meer informatie via het contactformulier contact met ons op.

Onze laatste blogs

Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

YES! Na 8 weken zonder cheer, kunnen wij eindelijk weer trainen! Door de nieuwe versoepelingen rondom de corona-maatregelen, hebben onze teams eindelijk weer de trainingen op kunnen pakken. Uiteraard zien deze er nu wel anders uit.

Lees verder
Nieuwste BLOG!!! Door Daphne en Vera

Nieuwste BLOG!!! Door Daphne en Vera

Wij hebben een speciale cheerleaderdag gehad!

Lees verder
Nieuwe trainingspakken!

Nieuwe trainingspakken!

Daar zijn ze dan eindelijk, onze nieuwe trainingspakken! Vanaf nu zijn we echt één geheel als vereniging met niet alleen dezelfde pakjes, maar ook allemaal dezelfde trainingspakken. Het is een echt United Cheers park met ons logo en naam erop. Zo

Lees verder

Onze aankomende agenda

Geen aankomende agenda items