Welkom op de website van UC Panthers

Nederlands Kampioen Cheerleading 2018

Over United Cheers Panthers

De United Cheers Panthers is een groep met meiden van 6 t/m 11 jaar. Ondanks deze jonge leeftijd zijn ze erg gedreven en trainen zij hard voor optredens en (inter)nationale wedstrijden. De Panthers zijn altijd op zoek naar nieuwe meiden!

/

Welkom bij United Cheers Panthers

Het huidige team van United Cheers Panthers is in 2015 opnieuw opgericht door het bestuur UCC. Het is een gezellige groep meiden van 6 t/m 11 jaar. Onder leiding van coaches Elise, Alecia en Vierra trainen zij elke week hard voor verschillende optredens, maar ook voor nationale en internationale wedstrijden. De Panthers zijn altijd op zoek naar nieuwe meiden. Neem voor meer informatie contact op via info@unitedcheers.nl.

Onze laatste blogs

Waarom Cheerleaden leuk is! Door Daphne en Vera

Waarom Cheerleaden leuk is! Door Daphne en Vera

De zusjes Daphne en Vera zijn twee van onze nieuwe leden. Lees hier een stukje over hoe Daphne het NK 2018 heeft ervaren.

Lees verder
United Cheers 5 keer Nederlands Kampioen

United Cheers 5 keer Nederlands Kampioen

Op zondag 22 april vond in Amsterdam het NK Cheerleading plaats. De groepen van United Cheers Cheerleaders deden hieraan mee en kwamen uit in verschillende categorie├źn. Bijzonder aan dit NK was dat het showteam na vijf jaar een comeback maakte in de

Lees verder

Onze aankomende agenda