Trainingen

Trainingen

De United Cheers Jaguars trainen elke woensdag. van 19.30 tot 21.00 uur in de turnhal van Pro Patria, Buytenparklaan 6, te Zoetermeer. (zie contact voor de lokatie in Maps) Tijdens het wedstrijdseizoen (januari-juli) wordt er in de schoolvakanties gewoon doorgetraind.

Onder leiding van coach Elise en assistent coach Alecia leren de Jaguars alle technieken en elementen van de cheerleading sport, zoals: dans, stunts, tumbling, lenigheid en sprongen. Dit wordt per les afgewisseld.

Het Jaguar team verzorgt regelmatig optredens en doet mee aan Nederlandse en mogelijk Europese Kampioenschappen. Aanwezigheid bij trainingen is daarom verplicht. Afzeggen van een training mag alleen met goede reden. Cheerleading is een teamsport en afwezigheid van teamlid heeft dus invloed op het gehele team.

Voor ouders is het helaas niet toegestaan om te kijken bij een training. De Jaguars trainen in een hal waar zowel cheerleaders als turnsters gevaarlijke stunts en oefeningen doen. Concentratie is daarom erg belangrijk. Ouders kunnen eventueel wachten in de kantine.

Voor dit team gelden geen toelatingseisen, iedereen die van dansen houdt en het leuk lijkt om cheerleader te worden, mag lid worden. Dit team traint echter ook voor wedstrijden (NK/EK), daarom verwachten we wel volledige inzet en de motivatie om verder te willen groeien in deze fantastisch leuke en uitdagende sport!

Proeflessen zijn iedere laatste woensdag van de maand.

Voor meer informatie of aanmelding voor een gratis proefles, kunt u mailen naar info@unitedcheers.nl