Team Jaguars

Team Jaguars

United Cheers Jaguars is het in 2015 opnieuw opgerichte junior team van de United Cheers Cheerleaders. We hebben al veel power girls in het team en zijn altijd opzoek naar nieuwe meiden maar... ook sterke, sportieve en vooral gemotiveerde jongens kunnen zich aanmelden voor deze snel groeiende sport!

De United Cheers Cheerleaders (UCC) zijn sinds het jaar 2000 een begrip in Nederland en sinds 2002 een begrip bij de eredivisie-voetbalclub ADO Den Haag. UCC richt zich op wedstrijden (zowel nationaal als internationaal) en optredens door het hele land. Meiden vanaf 4 jaar kunnen zich bij ons aanmelden. Op dit moment zijn er 4 teams binnen de vereniging:

Leeftijd:
De leeftijdscategorie van de United Cheers Jaguars is 11 tot 16 jaar. Wanneer een Jaguar 16 jaar wordt, wordt er gekeken wanneer zij door kan stromen naar het Showteam van de United Cheers.

United Cheers Mini Panthers:    4  - 6 jaar
United Cheers Panthers:           6  - 11 jaar
United Cheers Jaguars:           11  - 16 jaar
United Cheers Cheerleaders:   16+

Wij zijn van plan om nog meer van onszelf te gaan laten zien, zowel op nationaal als internationaal niveau. We blijven onszelf verder ontwikkelen en het is onze ambitie om steeds beter te worden.