Informatie

Algemene informatie

Wie zijn wij?

De United Cheers Cheerleaders (UCC) zijn sinds het jaar 2000 een begrip in Nederland en sinds 2002 een begrip bij de eredivisie-voetbalclub ADO Den Haag. Met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel in september 2003 zijn we sindsdien officieel een vereniging en inmiddels niet meer weg te denken binnen de Cheerleading wereld in Nederland.

UCC richt zich op wedstrijden (zowel nationaal als internationaal) en optredens door het hele land. Meiden vanaf 6 jaar kunnen zich bij ons aanmelden. Op dit moment zijn er 3 teams binnen de vereniging:

United Cheers Panthers: 6 - 12 jaar
United Cheers Jaguars: 12 - 16 jaar
United Cheers Cheerleaders: 16+

Even voorstellen...

UCC staat onder leiding van het volgende bestuur:

Voorzitter: Kim Barendregt
Secretaris: Mandy Osenga
Penningmeester: Jill Ploeg

De teams worden begeleid door de volgende coaches:

Kim Barendregt - head coach/ coach seniors
Jill Ploeg - coach seniors
Elise Verboon - coach Jaguars en Panthers
Mandy Osenga - coach Jaguars
Alecia Rietbroek - coach Panthers

Al onze bestuursleden en coaches zijn zelf al jarenlang cheerleader geweest bij UCC, of geweest. Wij werken dus allemaal uit hart voor de vereniging en hebben meer dan 10 jaar ervaring in de cheersport. Bovendien beschikken al onze coaches over het Cheerleading coaching certificaat level 1 of 2.

Wat doen wij?

De United Cheers Jaguars richten zich op de categorie Cheerleading. Hiervoor trainen wij één keer per week en soms vaker als er een wedstrijd aankomt. 

Naast de wedstrijden trainen wij ook optredens. Jaarlijks treden wij op bij diverse optredens in Zoetermeer, zoals het Bevrijdingsfestival en de Nationale Sportweek, en bij de Open Dag van ADO Den Haag. De United Cheers Jaguars zijn te boeken voor allerlei soorten optredens, zoals zomerfeesten, sportwedstrijden of bruiloften. Wij maken van elk evenement een groot feest!