Informatie

Informatie over United Cheers Jaguars

Informatie over United Cheers Jaguars

Welkom op de website van de United Cheers Jaguars (UCJ). United Cheers Jaguars is het in 2015 opnieuw opgerichte junior team van de United Cheers Cheerleaders. 

Leeftijd:
De leeftijdscategorie van de United Cheers Jaguars is 11 tot 16 jaar. Wanneer een Jaguar 16 jaar wordt, wordt er gekeken wanneer zij door kan stromen naar het Showteam van de United Cheers.

Training:
De United Cheers Jaguars trainen elke woensdag in de turnhal van Pro Patria van 19.30 uur tot 21.00 uur. Het adres hiervan is: Buytenparklaan 6, zoetermeer (zie contact voor de lokatie in Maps)

Onder leiding van ervaren en gecertificeerde coaches leren de Jagaurs alle technieken en elementen van de cheerleading sport zoals: dans, stunts, tumbling, lenigheid en sprongen. Dit wordt per les afgewisseld.

Het Jaguar team verzorgt regelmatig optredens en doet mee aan Nederlandse en mogelijk Europese Kampioenschappen. Aanwezigheid bij trainingen is daarom verplicht. Afzeggen van een training mag alleen met goede reden. Cheerleading is een teamsport en afwezigheid van een teamlid heeft dus invloed op het gehele team.

Voor ouders is het helaas niet toegestaan om te kijken bij een training. De Jaguars trainen in een hal waar zowel cheerleaders als turnsters gevaarlijke stunts en oefeningen doen. Concentratie is daarom erg belangrijk. Ouders kunnen eventueel wachten in de kantine.

Kosten:
Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt EUR 84,00 per kwartaal. Het is bij ons eventueel ook mogelijk om met de ZoetermeerPas te betalen. Tevens dient er een outfit te worden aangeschaft, bestaande uit een danspakje, schoenen, een strik en trainingspak. Bij deze zetten we alle kosten even op een rijtje:

- Contributie: EUR 84,00 per kwartaal
- Danspakje: EUR 95,00
- Witte stuntschoenen: EUR 80,00
- Strik: EUR 12,50
- Trainingspak: EUR 30,00  (dit is borg en krijgt u terug na het inleveren van het pak)

Meegaan naar optredens of wedstrijden kan pas als de volledige outfit is aangeschaft.

Nieuwe leden:
Voor dit team gelden geen toelatingseisen, iedereen die van dansen houdt en het leuk lijkt om cheerleader te worden, mag lid worden. Dit team traint echter ook voor wedstrijden (NK/EK), daarom verwachten we wel volledige inzet en de motivatie om verder te willen groeien in deze fantastisch leuke en uitdagende sport!

Proefles

Proeflessen zijn iedere laatste woensdag van de maand. Voor meer informatie of aanmelding voor een gratis proefles, kunt u mailen naar: info@unitedcheers.nl

Wij zijn van plan om nog meer van onszelf te gaan laten zien, zowel op nationaal als internationaal niveau. We blijven onszelf verder ontwikkelen en het is onze ambitie om steeds beter te worden.