Cheerdag 21 november (door Marrit)

Cheerdag 21 november (door Marrit)

Hoi, ik ben Marrit! Zaterdag 21 november hadden we eindelijk de cheerdag met het nieuwe team.

We begonnen de dag goed met een gezellige fotoshoot. Als eerste maakten we de nieuwe pasfoto's voor op de site. Daarna gingen we de groepfoto's maken. Mijn favoriete foto is toch wel de foto dat we in de piramide staan.

Na de fotoshoot mochten we even eten en gingen we ons omkleden om te gaan trainen. Tijdens de training hadden we een heel leuk parcours met allemaal kracht oefeningen. Daarna was het tijd om te oefenen met stunten.

Het stunten ging echt super goed. We hebben allemaal nieuwe dingen geleerd. Ik ben echt super trots op het team en wat we allemaal hebben geleerd.

We trainden tegelijk met de Panthers dus na het stunten met ons eigen team gingen we ook nog even met de Panthers stunten. Dat was super gezellig.

Na al dat gestunt sloten we de dag af met een gezellige bingo. Iedereen was heel fanatiek met de bingo, want we konden prijzen winnen. Ik had helaas niet gewonnen, maar gelukkig kregen we allemaal nog een lekker zakje snoep mee om op te eten.

Het was een super leuke dag. Ik heb nu ontzettend veel zin in maandag als we gezellig met zijn alle sinterklaas gaan vieren.

Terug naar overzicht