Welkom op de website van UC Jaguars

Het leukste junior cheerteam van Nederland!

Ook cheerleader worden?

Meld je nu aan voor een proefles, en wie weet ga jij binnenkort met ons mee naar wedstrijden en optredens!

Geef je op via info@unitedcheers.nl

Hopelijk tot snel!

/

Welkom bij United Cheers Jaguars

United Cheers Jaguars is het juniorenteam van UCC. Het is een gezellige groep meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Onder leiding van coaches Elise en Mandy trainen zij voor diverse gave optredens en wedstrijden.

In de afgelopen jaren hebben de Jaguars zich laten zien op zowel nationaal als internationaal niveau, met deelnames aan Nederlandse Kampioenschappen en in 2017 het EK in Kroatië, waar zij een vijfde plaats behaalden. De Jaguars zijn in 2018 Nederlands Kampioen geworden in zowel de Junior All Girl als de Junior Group Stunt categorie!

United Cheers staat voor kwaliteit, sportiviteit en gezelligheid. Plezier hebben in de sport staat bij ons voorop. Wil jij ook cheerleader worden? Kom dan een gratis proefles mee doen!

Onze laatste blogs

Merry Christmas!

Merry Christmas!

Namens team Jaguars en de coaches wensen wij jullie hele fijne Kerstdagen en een mooi 2021!! Laten we hopen dat 2021 een beter jaar wordt!

Lees verder
Cheerdag 21 november (door Marrit)

Cheerdag 21 november (door Marrit)

Hoi, ik ben Marrit! Zaterdag 21 november hadden we eindelijk de cheerdag met het nieuwe team. We begonnen de dag goed met een gezellige fotoshoot. Als eerste maakten we de nieuwe pasfoto's voor op de site. Daarna gingen we de groepfoto's maken.

Lees verder
Blog van nieuwe Jaguar Myrthe

Blog van nieuwe Jaguar Myrthe

Hoi, ik ben Myrthe en ik ben sinds dit seizoen lid van het Jaguars team. Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin bij de Jaguars! Het is heel gezellig bij de trainingen maar er wordt ook wel serieus getraind.

Lees verder

Onze aankomende agenda

Geen aankomende agenda items