Welkom op de website van UC Jaguars

Nederlands Kampioen Cheerleading 2018

Wie zijn wij ?

Wij zijn het junioren team van UCC. Een leuke groep in de leeftijd van 11-16 jaar. Tijdens de lessen werken wij aan Dance, Tumbling (Radslagen) En uiteraard ook het spectaculaire stunten komt tijdens deze lessen aan bod! Proefles volgen? Mail ons!

/

Welkom bij United Cheers Jaguars

Het huidige team van United Cheers Jaguars is in 2015 opnieuw opgericht door het bestuur van UCC. Het is een groep van meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. In de afgelopen drie jaar hebben de Jaguars zich laten op zowel nationaal als internationaal niveau, met deelnames aan Nederlandse Kampioenschappen en in 2017 het EK in Kroatië, waar zij een vijfde plaats behaalden. De Jaguars mogen zich nu ook Nederlands Kampioen Cheerleading 2018 worden in zowel de Junior All Girl als de Junior Group Stunt categorie!

Onze laatste blogs

EK Cheerleading 2018 (door Lilly)

EK Cheerleading 2018 (door Lilly)

Op 30 juni & 1 juli 2018 in Den Bosch hebben wij, de Jaguars, mee gedaan aan het EK Cheerleaden in de categorie Junior Groupstunt en Junior All Girl.

Lees verder
Nieuwe Jaguars

Nieuwe Jaguars

Het Jaguar team is maar liefst vijf nieuwe cheerleaders rijker! Er mochten namelijk vijf Panthers over: Dena, Roos C, Iris, Shirley en Nikita. Na de zomervakantie starten zij in hun nieuwe team. We hebben heel veel zin om met z'n allen aan de slag te

Lees verder
Nederlands Kampioenschap 2018 (door Samantha)

Nederlands Kampioenschap 2018 (door Samantha)

Op 22 April 2018 hebben wij deelgenomen aan het NK Cheerleading van de AFBN. Wij van de Jaguars deden mee aan de categorie Junior Groupstunt en Junior All Girl en in beide categorie├źn zijn we Nederlands Kampioen geworden, hier zijn we heel trots op!

Lees verder

Onze aankomende agenda