Welkom op de website van UC Jaguars

Het leukste junior cheerteam van Nederland!

Ook cheerleader worden?

Meld je nu aan voor een proefles, en wie weet ga jij binnenkort met ons mee naar wedstrijden en optredens!

Geef je op via info@unitedcheers.nl

Hopelijk tot snel!

/

Welkom bij United Cheers Jaguars

United Cheers Jaguars is het juniorenteam van UCC. Het is een gezellige groep meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Onder leiding van coaches Elise en Mandy trainen zij voor diverse gave optredens en wedstrijden.

In de afgelopen jaren hebben de Jaguars zich laten zien op zowel nationaal als internationaal niveau, met deelnames aan Nederlandse Kampioenschappen en in 2017 het EK in Kroatië, waar zij een vijfde plaats behaalden. De Jaguars zijn in 2018 Nederlands Kampioen geworden in zowel de Junior All Girl als de Junior Group Stunt categorie!

United Cheers staat voor kwaliteit, sportiviteit en gezelligheid. Plezier hebben in de sport staat bij ons voorop. Wil jij ook cheerleader worden? Kom dan een gratis proefles mee doen!

Onze laatste blogs

Terug in Gymworld!

Terug in Gymworld!

YES, eindelijk is het zover: er mag weer binnen gesport worden!!! Na een aantal maanden buiten te hebben getraind, heeft het kabinet eindelijk aangekondigd dat sporten ook binnen weer mag. Vanaf vandaag trainen wij dus weer in onze mooie turnzaal

Lees verder
Merry Christmas!

Merry Christmas!

Namens team Jaguars en de coaches wensen wij jullie hele fijne Kerstdagen en een mooi 2021!! Laten we hopen dat 2021 een beter jaar wordt!

Lees verder
Cheerdag 21 november (door Marrit)

Cheerdag 21 november (door Marrit)

Hoi, ik ben Marrit! Zaterdag 21 november hadden we eindelijk de cheerdag met het nieuwe team. We begonnen de dag goed met een gezellige fotoshoot. Als eerste maakten we de nieuwe pasfoto's voor op de site. Daarna gingen we de groepfoto's maken.

Lees verder

Onze aankomende agenda

Geen aankomende agenda items