Word ook cheerleader!

Word ook cheerleader!

Training:
UCC heeft zowel een dansteam als een stuntteam. Onder leiding van onze ervaren coach Kim Barendregt wordt er twee keer per week getraind. Op maandagavond trainen wij van 18.00 tot 19.30 uur en ligt de focus op cheerdance. Op woensdagavond trainen we van 19.00 tot 21.00 uur en ligt de focus op stunts en tumbling. In principe zijn beide training verplicht, ongeacht of je aan beide disciplines meedoet of maar één.

Wie zoeken wij?
De United Cheers Cheerleaders zijn op zoek naar meiden die het team komen versterken. Sinds 2011 doen de United Cheers Cheerleaders mee aan nationale en internationale kampioenschappen en daarom zoeken wij enthousiaste meiden die sterk zijn op het gebied van sprongen, pirouetten, lenigheid, tumbling en dans. De minimale leeftijd van het UCC Showteam is 16 jaar. Betrokkenheid, motivatie en aanwezigheid bij trainingen is zeer belangrijk binnen ons team.

Wat bieden wij jou?
Een sportief, gedisciplineerd, maar ook een gezellig en hecht team dat streeft naar de beste prestaties. Het UCC showteam heeft optredens en wedstrijden door het hele land op allerlei verschillende evenementen, maar ook buitenlandse wedstrijden. Buiten optredens en wedstrijden om worden er ook regelmatig teamuitjes gepland.

Procedure:
Het is altijd mogelijk om een gratis proefles bij ons te komen volgen. Na deze proefles bespreken we gezamenlijk met jou of je de proeftijd in kunt gaan. Deze proeftijd houdt in dat je eerst alleen met ons mee traint om de belangrijkste dansen onder de knie te krijgen. Je bent dan gewoon onderdeel van het team, alleen ga je nog niet mee naar optredens en wedstrijden. De coach en de rest van de team zullen je in de gaten houden om te kijken wanneer je mee kan gaan naar een optreden. Voor het stuntteam gelden minder strenge eisen. Hiervoor zullen we tijdens de training gaan kijken op welk niveau je zit en gezamenlijk met jou bespreken wanneer en op welke manier je kan worden ingezet binnen het team.

Kosten:
Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 28,00 per maand. Als je in het showteam komt dient er ook een outfit te worden aangeschaft, bestaande uit het volgende:

- Danspakje: ca. € 95,00
- Dansschoenen: ca. € 40,00
- Stuntschoenen: ca. € 80,00

Lijkt het je leuk om een keer een proefles bij ons te volgen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@unitedcheers.nl

Meld je nu aan
En sta straks in een vol stadion