United Cheers 15 jaar

United Cheers 15 jaar

Hoera, wij zijn precies 15 jaar officieel een vereniging!

De United Cheers bestaan al wel iets langer (vorig jaar vierden wij al ons 15-jarige jubileum bij ADO Den Haag), maar op 23 september 2003 werd de inschrijving als vereniging bij de Kamer van Koophandel officieel een feit.

In die 15 jaar is er enorm veel veranderd. Het begon allemaal als een hobby met één groep meiden. Sinds het eerste optreden bij ADO Den Haag volgden er steeds meer boekingen en uiteindelijk werden er ook jeugdteams opgericht. In 2011 zetten we de stap om mee te gaan doen aan wedstrijden en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een proffesioneel cheerleaderteam dat streeft naar de beste prestaties. Een hobby is het zeker niet te noemen, er wordt hard en serieus getraind voor nationale en internationale wedstrijden.

In 2015 kwam er een nieuw bestuur en is de hele vereniging in een nieuw jasje gestoken. Nu, in 2018, kunnen wij vol trots zeggen dat we drie goede teams hebben staan met enthousiaste cheerleaders vanaf 4 jaar. We zijn enorm dankbaar voor wat we in 15 jaar allemaal hebben meegemaakt en waar cheerleading ons allemaal naar toe heeft gebracht.

Op naar de volgende 15 jaar!

Terug naar overzicht