Terugblik op 2020 (door Lineke)

Terugblik op 2020 (door Lineke)

Hoi allemaal,

Allereerst wens ik jullie, namens het hele UCC-team, een mooi, gezond en liefdevol 2021!

Mijn passie voor dansen, turnen en (trampoline) springen heeft mij uiteindelijk ertoe gemotiveerd om de cheersport uit te proberen. Zoals iedereen was ook ik gelijk verkocht: sinds eind 2019 versterk ik het showteam.

2020 was in alle opzichten een uitzonderlijk en uitdagend jaar. Hoewel wij onze fysieke stunt- en danslessen tijdelijk hebben moeten stilleggen en inmiddels alweer enige tijd digitaal, vanuit onze eigen huiskamers, trainen, zijn wij ook dankbaar voor de vele mooie momenten die wij het afgelopen jaar hebben meegemaakt. Met veel plezier neem ik jullie in deze blogpost mee down memory lane.

Januari 2020: Sinterkerstennieuw & voorronde NK Cheerleading

  • Wij begonnen het jaar feestelijk met een Sinterkerstennieuw sleepover: lekker (vals) singstarren, (cheer) films kijken, zelfgeschreven gedichtjes voorlezen en héél véél eten (!).
  • Hoewel ik pas een paar maanden deel uitmaakte van het team, stond ik in januari 2020 al op de mat voor de eerste voorronde van het NK Cheerleading. Onze inspanning werd bekroond met een mooie eerste plaats in beide categorieën: 'Senior Cheer All Female' en 'Senior Cheerdance'. De tweede voorronde, het NK en het EK in Italië hebben in verband met de corona pandemie helaas nooit plaatsgevonden. Hopelijk kunnen wij onze titels in 2021 alsnog verdedigen.

Januari & februari 2020: workshops

  • Gedurende 6 weken namen wij jonge Ontdekkers uit Rijswijk mee in onze wereld van tumbling, stunts en menselijke piramides.

Juli 2020: afsluiting Seizoen 2019/2020

  • In juli hielden wij een besloten eindshow voor onze families. Ons uitstapje naar Aquapretpark Vlieland later die week zorgde alsnog voor een spetterende afsluiting van dit bijzondere cheerseizoen.

Augustus 2020: DS08 vs Creators FC

  • In augustus stonden wij ein-de-lijk weer op het veld tijdens de wedstrijd DS08 - Creators FC. De energie uit het publiek deed ons verlangen naar meer, maar helaas: dit was het laatste optreden van het jaar.

September 2020: nieuwe lichting & Gymworld

  • Mede dankzij de hitserie 'CHEER' op Netflix werd de cheersport populairder dan ooit tevoren. Voor het nieuwe seizoen mochten wij maar liefst 10 nieuwe meiden verwelkomen! Het is maar goed dat wij sinds dit seizoen in het spiksplinternieuwe Gymworld mogen trainen.

Oktober 2020: Halloween

  • Traditiegetrouw hebben wij ook dit jaar weer een spectaculaire halloween act voor jullie neergezet. Helaas werd ook de Halloween Walk gecanceld en konden wij het eindresultaat alleen via onze social media kanalen met jullie delen.

Zoals jullie zien hebben wij, ondanks de restricties en maatregelen, niet stil gezeten. Waar het ontbrak aan optredens en wedstrijden gingen wij extra hard aan de slag om onze techniek en dansjes uit te breiden en te verbeteren.

Met veel enthousiasme, doorzettingskracht en ambitie springen wij het nieuwe jaar tegemoet. Wij hopen jullie binnenkort weer massaal te mogen verwelkomen bij onze optredens en gaan in de tussentijd achter de schermen aan de slag met de voorbereidingen voor onze nieuwe acts.

Veel liefs en blijf gezond,
Lineke

Terug naar overzicht