Terugblik op 2019 (door Kitty)

Terugblik op 2019 (door Kitty)

Hoi! Mijn naam is Kitty en ik ben alweer zeven jaar cheerleader bij de United Cheers. Na een lange blessure van bijna twee jaar ben ik weer hersteld. Ik ben hier super blij mee en heb dit jaar weer mee mogen doen aan leuke optredens en wedstrijden. Samen met jullie blik ik graag terug op het cheerjaar van 2019.

Wat was het weer een mooi jaar voor de United Cheers. Een jaar vol gave optredens en wedstrijden. Vooral voor mij was het een bijzonder jaar. Na een lange blessure heb ik weer mijn eerste wedstrijd in Duitsland kunnen meedoen. Het Elite Cheerleadingship in Movie park Germany. Wat was het weer gaaf om op dit podium te staan en te knallen. Daarnaast was het ook een leuke ervaring met het hele team. Wij verbleven met zijn allen op een camping. Wat hebben we gelachen.

Naast deze bijzondere ervaring hebben we natuurlijk nog veel meer leuke dingen meegemaakt dit jaar. Hieronder een paar hoogtepunten van het jaar 2019.
- UCA CAMP; Twee dagen les gekregen van professionele cheerleaders. Wat was het zwaar, maar vooral leerzaam. Ik heb er nog blauwe plekken van.
- Halloween Walk; Dit is voor mij één van de leukste optredens van het jaar. Zelf onze kostuums verzinnen en mensen bang maken.
- ADO Open Dag; Mag natuurlijk niet ontbreken. Een dag volop plezier, gezelligheid en entertainment.
- Cheerwedding; Onze enige echte Mandy is met haar Rick getrouwd! Een dag om nooit te vergeten. Tijdens haar bruiloft hebben wij een optreden mogen geven.
- Kerstgala AFBN Dutch Cheer and Dance; Wij hebben op deze avond mooie awards uitgereikt gekregen. En tenslotte werden we ook nog is uitgeroepen tot vereniging van het jaar 2019. Het was erg leuk georganiseerd en we hebben de voetjes van de vloer gedanst!

Wat ook leuk is om te vermelden, is dat wij er weer nieuwe teamleden bij hebben gekregen in 2019. Welkom Fleur, Xenia, Lineke, Emma en Do!

Ik kijk er naar uit om samen met mijn team te trainen voor de nieuwe wedstrijden die gaan komen, optredens en vooral het maken van memories met elkaar.
Ik ben trots op ons!!!

UNITED CHEERS ROCK.

xx Kitty

Terug naar overzicht