Summer All Level Championship Düsseldorf (door Brenda)

Summer All Level Championship Düsseldorf (door Brenda)

Voor mij was het mijn eerste internationale wedstrijd en mijn 2e wedstrijd in totaal pas, dus dat was best een beetje spannend! Met de ervaring van mijn eerste wedstrijd in Amsterdam, was ik al een beetje voorbereid op de wedstrijd in Duitsland. Tenminste dat dacht ik… De avond van tevoren kwamen we aan bij het hotel, iedereen was nog ontspannen en we hebben er een gezellige avond van gemaakt. De ochtend erna was de spanning al wat meer te voelen. Na het ontbijt hebben we ons, met de livestream van de wedstrijd op de tv, klaar gemaakt om richting de sporthal te vertrekken.

We waren nog niet eens bij de sporthal aangekomen om te merken dat dit toch wel anders was dan de wedstrijd in Amsterdam. Na 2 rondjes rijden langs de parkeerplaatsen waar we steeds geweigerd werden hebben we ons naar binnen gepraat op de parkeerplaats. Dat was dus al een hele ervaring op zich.

Eenmaal in de sporthal merkte ik dat dit toch wel anders was dan Amsterdam, vooral veel grootser. De sporthal stond zwart van de mensen en dit was wel even gek na een lange tijd corona en de lege sporthal die we in Amsterdam hadden. We waren pas om 19:00 uur aan de beurt, dus we konden heel de middag kijken naar de andere teams. Ik was echt onder de indruk van het niveau van sommige teams, dit was superleuk om te zien :)

In de avond was het dan eindelijk zo ver, we mochten ons voorbereiden en we mochten 1x de dans vast oefenen op de vloer die ook in de zaal lag. Het was een verende, maar gladde dansvloer en dat springt en danst heel fijn, maar de pirouetjes waren even oefenen. Gelukkig dat we dus eerst een keer konden oefenen op de vloer! Het optreden ging goed een paar kleine schoonheidsfoutjes, maar ik ben super trots op iedereen die erbij was!

Volgende week beginnen we weer aan het nieuwe seizoen, en ik heb mega veel zin om komend seizoen weer te knallen met het team!

Terug naar overzicht