Helpen bij de Jaguardag (door Dinichi)

Helpen bij de Jaguardag (door Dinichi)

Bij de sprongen heb ik ze vooral laten zien hoe je je handen en je armen moet gebruiken en ook waar je ze moet hebben. Tijdens het dansen heb ik goed gelet op de armen en of ze goed op de telling dansen en natuurlijk de cheerfaces.
Ook is aanspannen belangrijk en hebben we goed verteld hoe dat moet en hebben we daar een oefening voor gedaan. Natuurlijk ook gestunt. En ze deden het super!
Het was voor mij de eerste keer om zoiets te doen en
vond het echt heel leuk en gezellig.

Op 23 november mocht ik ook helpen tijdens een training bij de Jaguars. Hen heb ik ook met verschillende dingen geholpen.
We begonnen met een opwarming die ik zelf met mijn team heb aangeleerd, het is een super leuk dansje waar je lekker los van raakt. Na de opwarming hebben we een parcours klaar gezet en werd ik bij een evenwichts bank gezet. Ik
heb de meiden leren aanspannen en heb ze op één been laten staan zodat ze weten dat je “moet” blijven aanspannen om te blijven staan. Daarna lekker gesprongen en ze verschillende tactieken aangeleerd. Na het springen gingen we stunten en toen heb ik ze daar ook kunnen helpen met verschillende dingen.

Het waren 2 hele leuke dagen en ook zeker gezellig!

Terug naar overzicht