Welkom op de website van UC Jaguars

Nederlands Kampioen Cheerleading 2018

Over UC Jaguars

United Cheers Jaguars is het in 2015 opnieuw opgerichte junior team van de United Cheers Cheerleaders. We hebben al veel power girls in het team, maar.. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website of mailen naar info@unitedcheers.nl

/

Welkom bij United Cheers Jaguars

Het huidige team van United Cheers Jaguars is in 2015 opnieuw opgericht door het bestuur van UCC. Het is een groep van meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. In de afgelopen drie jaar hebben de Jaguars zich laten op zowel nationaal als internationaal niveau, met deelnames aan Nederlandse Kampioenschappen en in 2017 het EK in Kroatië, waar zij een vijfde plaats behaalden. De Jaguars mogen zich nu ook Nederlands Kampioen Cheerleading 2018 worden in zowel de Junior All Girl als de Junior Group Stunt categorie!

Onze laatste blogs

Nederlands Kampioenschap 2018 (door Samantha)

Nederlands Kampioenschap 2018 (door Samantha)

Op 22 April 2018 hebben wij deelgenomen aan het NK Cheerleading van de AFBN. Wij van de Jaguars deden mee aan de categorie Junior Groupstunt en Junior All Girl en in beide categorie├źn zijn we Nederlands Kampioen geworden, hier zijn we heel trots op!

Lees verder

Onze aankomende agenda

Inventore voluptates velit totam ipsa

Verenigingendag

Lees verder